Viggo Bendz A/S deltager på E&H 18 messen

Med italienske Trevi Bennes slidstærke kvalitets nedrivningsudstyr og Indecos intelligente hydraulikhammere udstiller Viggo Bendz A/S på E&H 18 messen. Mød os på stand U0448.

Viggo Bendz har et bredt udvalg af hydraulikhamre fra Indeco, der kan monteres på alt fra en 700 kg. minigraver til den tungeste hydraulikhammer HP18000 med en vægt på 11,5 tons, der kræver en velvoksen gravemaskine.
En hydraulikhammer fra Indeco udmærker sig ved en perfekt balance mellem styrke og lang levetid. Det intelligente slagssystem regulerer slagkraft- og frekvens i forhold til det pågældende materiale og er derfor ideel til nedrivning, samtidig spares der oven i købet et brændstofforbrug på 20 procent.

Hydraulikhammer

Trevi Benne står for førsteklasses kvalitetsudstyr til nedrivning. Viggo Bendz A/S’ produktsortiment omfatter bl.a. sortergrabbe, sakse, nibbler, primære betonknusere og kombi beton/skrot-sakse. Sidste nævnte er en af Trevi Bennes nyere udvikling/design, der er en krydsning af den klassiske betonsaks og et pulveriseringsværktøj. Saksen har fået modelnavnet MK og er udstyret med et nyt hurtigskiftsystem, så brugeren kan skifte værktøjssæt på saksen i løbet af få minutter.
Du kan som bruger trygt stole på driftssikkert udstyr, når du vælger Trevi Benne, da nedrivningsudstyret er udviklet af fagfolk med stor know-how, og der bruges materialer af høj kvalitet. Materialernes høje kvalitet gør udstyret kvalitets robust, holdbar og slidstærkt, hvilket begrænser driftstop og omkostninger mest muligt.

Grab fra Trevi Benne

 

Til entreprenøren

Viggo Bendz A/S’ sortiment til entreprenøren består blandt andet af dugkanoner, lysmaster, tanke, pumper til grundvandssænkning fra Hüdig, alt i sliddele, mejsler og slidstærke tænder. Viggo Bendz er eneforhandler af Expander-systemet, som er en omkostningseffektiv løsning designet til at løse problemer med slidt udstyr permanent.
Til entreprenøren leverer Viggo Bendz A/S også gravekasser, der kan tilpasses forskellige projekter og overholder alle sikkerhedsregler.

Lysmast OkapiLysmast MT Tower Dugkanon Demolitor 50