Nyhed: nyt samarbejde mellem Lefort og Viggo Bendz A/S – Viggo Bendz A/S

Lefort er en af verdenslederne når det kommer til fremstilling af maskiner indenfor neddeling til metalgenvindingsindustrien.

Lefort er en familieejede producent, der blev etableret i 1947. Lige siden begyndelsen har Leforts fokus været at fremstille de bedste maskiner indenfor neddeling til genvindingsindustrien. I dag er Lefort et anerkendt mærke indenfor genvindingsindustrien og lægger en stor ære i at være blandt de bedste producenter på verdensplan. Dette er netop grunden til, at Viggo Bendz A/S i dag har valgt at indgå et samarbejde med dem.

Neddeler Lefort - Viggo Bendz A/S

Erfaren producent

Med mere end 70 års erfaring med fremstilling af maskiner indenfor neddeling har gjort Lefort den perfekte samarbejdspartner for Viggo Bendz A/S. Leforts innovative design og avancerede maskinteknikker garantere Viggo Bendz A/S’ kunder maskiner indenfor neddeling, der lever op til deres krav og behov.

Neddeler Lefort - Viggo Bendz A/S

Neddeler Lefort - Viggo Bendz A/S

Avancerede teknologi

Lefort anvender de nyeste og mest avancerede maskinteknikker samt fremstillingsmetoder til at fremstille deres maskiner. Alle maskiner måles mod strenge tolerancer via godkendte analyser, hvilket garanterer maskiner af høj præstation og pålidelighed. Alle Leforts maskiner produceres på deres belgiske fabrikker, som har et areal på mere end 65000 kvadratmeter.

Neddeler Lefort - Viggo Bendz A/S

Neddeler Lefort - Viggo Bendz A/S

Bredt sortiment

Leforts produktsortiment indeholder mere end 40 forskellige modeller, hvilket gør det muligt for alle Viggo Bendz A/S’ kunder at finde lige præcis den maskine, der passer og opfylder deres behov.

 

Kontakt Poul Erik Jakobsen for nærmere oplysninger på tlf.: +45 24 85 50 20.