Kom til K Trade Fair med STEINERT og Viggo Bendz A/S i Düsseldorf i Tyskland – Viggo Bendz

Kom og besøg STEINERT og Viggo Bendz A/S på stand B23 i Hall 9.0. ved K Trade Fair fra d.16. og 23. oktober 2019.

Avancerede teknologier kombineret med 130 års viden giver vores kunder mulighed for at kombinere omkostningseffektivitet med bæredygtighed, der overholder den strengere og strengere lovgivning samt lever op til de forventninger, som samfundet har. Tag med på messen og kom et skridt nærmere på en forbedret ressourcecyklus og en mere miljøvenlig fremtid.

UniSort Black - Viggo Bendz

Hvordan lukker de ”manglende huller” i genvindingsprocessen?

Til K Trade Fair i Düsseldorf viser STEINERT, hvordan sortering af sort plast, til rene fraktioner, lukker de ”manglende huller” i genvindingsprocessen. Alle, der er involveret i plastindustrien, er bekymret for den strenge lovgivning og social ansvarsfølelse forbindelse med genvinding af plast. Sort plast er en særlig udfordring da det ikke kan detekteres med den optiske sorteringsteknologi, der findes i standardssorteringsanlæg.
STEINERTs teknologi gør det muligt at sortere sort plast ud i rene fraktioner fra den generelle affaldsstrøm. Dette gør det muligt for plastforarbejdningsvirksomheder at reagere på udfordringerne/de ”manglende huller” i den cirkulær økonomi på en omkostningseffektiv måde og blive udstyret til alle processer, der er involveret i plastgenvindingsprocessen.

Sort plast - Viggo Bendz

 

Siden 2011 har STEINERT udviklet detektionsteknologi til meget udfordrende plastsortering, der dokumentere, at plast og miljøet er forenelig ved brugen af den rigtige genvinding og teknologi.

F.eks. var STEINERT det første firma, der var i stand til at registrere/opspore sort plast og derved adskille sort fra andre fraktioner, hvilket gjorde det muligt at øge genvindingsgraden. STEINERTs sofistikerede luftstrømsteknologi er den eneste teknologi, der er i stand til omkostningseffektivt at udsortere flade og lette sorte materialer. Adskillelsen af sorte polyolefiner (PO) i deres grundlæggende form såsom; polyethylen (PE) og polypropylen (PP), men også polystyren (PS) og acrylonitril-butadienstyren-copolymerer (ABS) gør det muligt for de granulerede fraktioner at blive brugt til genanvendelse og omdanne plastrester til nye varer. Opjustering af udsorterede plastgranulater med egenskaber, der stemmer overens med det primære råmateriale kan anvendes til ny fremstilling af holdbare kvalitetsprodukter. Derved minimeres mængden af nyt plast i fremstillingen af nye produkter.

UniSort BlackEye - Viggo Bendz

Især virksomheder indenfor plastforarbejdning kan drage fordel af STEINERT-produkter, der gør det muligt at udsortere plastrester, som indeholder en høj andel af sort indhold/plast fra industrien.
Denne proces betyder, at i dag kan en signifikant procentdel af ny plast udskiftes med genanvendte materialer/fraktioner og derved spare hundrede tusinder af ton CO2 hvert år.

Ønsker du at mødes med STEINERT og Viggo Bendz A/S på K Trade Fair? Så kontakt Poul Erik Jakobsen på tlf.: 24 85 50 20.