Fra Dun til Stål – introduktion af Viggo Bendz A/S’ medarbejder Jan Pedersen

Jan er den, som har været ansat i Viggo Bendz A/S’ i længst tid. Hele 13 år.

Før Jan kom til Viggo Bendz A/S var han forpagter og senere bestyrer af 2 grillbarer, som henholdvis lå i Taastrup og Albertslund, hvor der var 9 ansatte fordelt på begge grillbarer. 
Efter 3 år blev Jan lagerchef på Den Blå Butiks hovedkontor i Brøndby og serene souschef samt butikchef i Deres butik på Østerbro.
Lige inden Jan kom til Viggo Bendz A/S arbejdede han ved Ringsted Dun, hvor han var produktionschefens højre hånd. Heldigt for os, så blev Ringsted Duns produktionen flyttet og Jan kom til Viggo Bendz A/S i stedet.

Jan er en af nøglepersonerne hos Viggo Bendz A/S. En del af arbejdet for Jan består nemlig i indkøb, oprettelse af tilbud/ordre/internt salg samt back office for Viggo Bendz A/S’ kørende sælgere og montører. Derudover er han også ansvarlig for fragt og Viggo Bendz’ lager. Som lageransvarlig sætter Jan en ære i at lageret stemmer og, hvis der er nogen, der kan sørge for, at alt er up to date på lageret, så er det Jan 👷‍

I Jans fritid hygger han om sine motorcykler og specialbiler. Weekenderne tilbringer han gerne i huset ved vandet, hvor han kobler af.