facebook_pixel

Expander System = hurtigt og enkelt

Expander ®  – Slut med slør, slup og slidtage

Alle maskiner slides med tiden. Konsekvensen er dyre reparationer og tab af produktion. Den traditionelle aksel har en indbygget tolerance fra starten, hvilket før eller siden fører til et voksende problem.

Traditionelle metoder omfatter en proces i flere trin med svejsning og udboring, som ikke kan udføres ude på stedet, og som derfor resulterer i yderligere omkostninger og længere drift stop.

Expander

Expander Systemet er den i særklasse enkleste og mest økonomiske måde at løse problemet med løstsiddende led på. Systemet giver desuden den længste levetid på reparationer.

En reparation med Expander Systemet er hurtig, enkel og permanent. Den dobbeltsidede låsning giver øget stabilitet og sikkerhed. Montering og demontering kan ofte udføres ude på stedet.

Selv om Expander-akslen og fastgørelsen fungerer som en homogen enhed, er den nem at demontere. Systemet monteres direkte i de slidte ører.

Livstidsgaranti

Langtidstests har vist, at Expander-aksler kan holde i 50.000 timer, uden at der opstår slør. Derfor giver Expander livstidsgaranti som den eneste virksomhed i vores branche. Expander Systemet fungerer særdeles godt i maskiner til entreprenør-, skov- og minearbejde.

Expander-systemet er lønsomt allerede ved den første reparation.  Udgifter til normalt tilbagevendende vedligeholdelsesarbejde med traditionelle fastgørelsesmetoder elimineres helt ved brug af den permanente løsning med Expander System.

Expander ® – Slut med slør, slup og slidtage

Expander System – til alle typer af ledslitage

Expander System tilbyder avancerede og omkostningseffektive løsninger, der forhindrer ledslitage én gang for alle. Med vores eget Expander Online til 3D-konstruktion kan kundetilpasning og design til nye anvendelsesområder udføres med det samme.

Læs mere om Expander Systemet her.